יום ראשון, 11 במאי 2014

להתחבט במחבת



יש לא מעט אפשרויות של מחבתות ושל מה המחבתות יכינו לנו, המבחר גדול וההתחבטות במחבת רבה.

ארוחת מחבת
פעם מחבתות היו רק עגולות. זה היה אפקטיבי אבל קצת חסר מעוף. היום כבר ניתן למצוא מחבתות מרובעות, מחבתות צבעוניות, מחבתות בצורת חיות וגם מחבתות ייעודיות, כמו כאלה לוופל בלגי, קרפ וכדומה. כל אחד והמחבת שלו. היום גם יש לא מעט חומרים מהם מורכבות המחבתות, כמו למשל מחבתות קרמיות, מחבתות בריאות ומחבתות קלאסיות. מחבתות רבות כבר לא דורשות שמן והן הופכות לאביזר מטבח בריא, אקולוגי ויעיל, וכזה שגם קל לנקות.
אפשר להרכיב במחבתות ארוחות שלמות ומרשימות, ארוחות עם מעוף, במחבתות עם מעוף.

ללהטט במחבתות
ארוחת מחבת יכולה להיות מרשימה ביותר, אבל מרשים מזה תהיה ארוחה שמתלהטת בכמה מחבתות במקביל, בזריזות ובמיומנות כמעט כמו של סרטים מצוירים. מלח אל מחבת אחת, פלפל לאחרת, כמה רטבים לכאן, בחישה במקביל בכל המחבתות, וכמובן כשמדובר במחבתות, שיא הרושם הוא להפוך באוויר את חביתת החומוס או הפנקייק, בשלמותם. ללהטט במחבתות זה עניין לוהט.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה