יום ראשון, 30 בנובמבר 2014

הרמוניה של מעבד מזון



מעבד מזון מעבד קולינרי
יש תקופות בהם מעבד מזון עובד בלי הפסקה, ופתאום כל קציצה, ממרח, סלט ופשטידה נראים כלא אפשריים להכנה ללא אותו מעבד מזון. יש תקופות שבהן אותו מעבד מזון נח ושאר שיטות ההכנה תופסות את המקום הדומיננטי במטבח. יש תקופות שכל גלידה בייתית, ממחה, בצק, מנה ראשונה או קינוח הם פרי עבודתו של אותו מעבד מזון, גם כשמדובר בפירות העונה, ויש תקופות שבהן מעבד מזון לוקח רק חלק שולי בהכנות המטבח. לפעמים מעבד מזון הוא התנאי המקדים לכל בישול ואפיה, לכל קיצוץ, טחינה, עירבוב ועיבוד קולינרי ולפעמים מעבד מזון רק משקיף בעניין על כל ההכנות שיכולות או לא יכולות להיעשות בלעדיו.

מעבד מזון מעבד מוזיקלי
לפעמים מעבד מזון הוא המנצח על ההכנות, ובעזרתו אנחנו מייצרים צלילים של טעמים חדשים, דיוק של הרמוניות מעובדות לקראת ארוחת גורמה לצלילי המוזיקה המשלימה לה. לפעמים אותו מעבד מזון פוסע בצעדי מחול רק לצלילי המתכונים המחייבים אותו, ומאפשר לכל שאר מלאכת המטבח הקולינרית להתבצע לצלילי החליל שלה עצמה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה