יום שלישי, 20 בינואר 2015

בתיאבון עם מעבד המזון



להספיק המון עם מעבד מזון
אז מה הכנו השבוע עם מעבד מזון? לכל אחד ולכל אחת יהיו תשובות אחרות לחלוטין לשאלה הפשוטה והתמימה הזאת, וכאן - כאן נעוץ היופי והחוזק של אותו מעבד מזון. אם אותו מכשיר יכול למלא כל כך הרבה תפקידים, להכין כל כך הרבה מטעמים, ולעבד כל כך הרבה מזונות בכל כך הרבה עיבודים עם מעבד מזון, אז זה מכשיר פלא. מכשיר פלא פונקציונלי במיוחד ורב מעללים. אפשר לקצוץ סלט במעבד מזון ואפשר להכין ממרח, ממחה או פירה עם מעבד מזון. ניתן לקצוץ קציצות בתוך מעבד מזון, לרסק פירות וירקות ואפילו, כמו שסבתא שלי נהגה לעשות, להכין פירורי לחם בייתיים.

מעבד מזון מעבד תהליכים
מעבד מזון יכול לאפשר לנו לקצר תהליכים, בדרך לסלט, קינוח או פשטידה, לדלג על שלבים של עירבוב ידני, מעיכה או חיתוך, בו בזמן שאותו מעבד המזון יכול לאפשר לנו להתחיל תהליכים מאפס ולהכין בעצמינו את חומרי הגלם מראשיתם ולא להסתפק בחומרים התעשייתיים המוכנים מראש על מדפי החנויות. מעבד מזון מאפשר לנו להזדרז, או להיפך, להתחיל הכל מהתחלה ומאפס, שלב אחר שלב, פירור אחר פירור, טעם אחר טעם, עיבוד אחר עיבוד ומזון אחר מזון. בתיאבון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה