יום ראשון, 19 באפריל 2015

מה כדאי להסיר מהסיר



מסירי הסירים
אנחנו מכניסים לאותם סירים במטבח טעמים, תשוקות וכמיהות. אנחנו מכניסים לאותם סירים שעל האש אוכל, חומרי גלם ותבשילים. אנחנו מבשלים בתוך אותם סירים שלנו רגשות, חושים וארוחות. אנחנו משתדלים שלא לשכוח להסיר מכל סיר קבוע או מזדמן את המטענים של טעמי העבר שלפעמים נדבקים לתחתית, וגם את רגשי האשמה הקלוריים ואת כל מה שלא צריך לאכול, מעבר לטעמים שאנחנו מבקשים לבשל. אנחנו מסירים מאותם סירים את כל טעמי הלוואי המיותרים. תוכלו למצוא במתכונים מה להוסיף לכל סיר וגם מתכונים של מה להסיר מהסיר.

סירים מאוהבים
תבשילים זה עניין של רגשות, של היסטוריה רגשית, של אהבות, של ניכור, של קרבה או של כל רגש שמתחבר לטעמים שיוצאים הישר מאותם סירים. תבשילים הם רגשיים, ובכל מתכון יש תבשילים ואפשרויות  רבות של רגשות. השמועה אומרת שכשהתבשיל שבאותם סירים מלוח מדיי, הטבח או הטבחית, השפית או הסו שף, מאוהבים. בעיננו סיר מלוח מדי הוא סימן לכך שדווקא המלח מאוהב, אבל זה כבר עניין של פרשנות של סירים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה