יום ראשון, 6 במרץ 2016

עובדים עם מעבד מזון



מעבד מזון לאוכל בלתי מעובד
מעבד מזון מאפשר לנו חגיגה של הכנה קולינרית במטבח. מעבד מזון חותך, קוצץ, מועך ומערבב עבורינו את האוכל ומקצר עבורנו במהרה תהליכים מטבחיים מתישים. עם מעבד מזון ניתן להכין אוכל שאינו זקוק לעיבוד נוסף, לא עיבוד תעשייתי ולא חימום, בישול או אפייה. מעבד מזון מעבד את מזוננו לכדי מנה, ארוחה ויצירות קולינריות. בהכנת אוכל עם מעבד המזון, הדבר היחיד שמתחמם בתהליך הוא המנוע של מעבד המזון, והאוכל עצמו נשאר טרי, רענן ובריא. באורח פלא דווקא מעבד המזון מותיר את האוכל שלנו בלתי מעובד ומספק לנו מנות נאות וטעימות.

מעבד מזון לבישול איטי במהירות
מעבד המזון מכין עבורינו אוכל טרי, או את חומרי הבסיס לאוכל מבושל ומחומם. עם מעבד מזון ניתן להכין מזון מהיר, וגם להכין במהרה ובקלות את חומרי המזון לקראת בישול איטי. מעבד מזון טוב הוא כזה שהמנוע שלו לא יתחמם מהר וכך גם חמתנו לא תעלה במהרה, בין אם הבישול שלנו איטי כמיטב האופנה הקולינרית העכשווית ובין אם הוא בישול מהיר במהלך היום על עומסיו בין כל שאר העבודות שעלינו לעבד.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה